Udgivet man d. 8. apr 2019, kl. 10:58

Nyt tiltag i Ting & Sager i samarbejde med Horbelev Menighedsråd

Vi har besluttet, at vi fremadrettet vil indsamle konfirmationsudstyr – både til drenge og piger. Men om vi kan det inden årets konfirmationer begynder, ved vi endnu ikke. 

Men nu begynder vi at indsamle, og når vi synes, at vi har en beholdning og et udvalg, starter udlånet. Dette vil vi reklamere med når den tid kommer, og ligeledes orientere lidt om projektet under forløbet.

Hvis du ligger inde med konfirmationskjoler, jakkesæt, sko – ja, alt hvad der kan bruges i forbindelse med påklædning af en konfirmand – så vil vi være taknemlige for, at få det doneret her i ”Ting & Sager” eller hos Horbelev Menighedsråd. 

Vores plan er derefter at låne det gratis ud til konfirmander. Om disse er ”rige eller fattige” vil vi ikke gøre os til dommere overfor. Vores formål er nemlig primært at minimere tøjspild og støtte bæredygtigheden. Og med gratis udlån af konfirmationstøj m.m. kan vi både støtte disse formål og en masse andre. 

Du kan enten komme med dit bidrag af tøj m.m. i ”Ting & Sagers” Genbrugsbutik på Erikdalsvej 29, 4871 Horbelev eller hos Horbelev Menighedsråd v. Formand Anne-Grethe Andersen tlf. 20448691. Du kan også skrive en besked til os her på vores side, hvis du ikke har mulighed for, at aflevere det til os.

Mange hilsner

Personalet i ”Ting & Sager” og Horbelev Menighedsråd

Kategorier Nyheder